Sărbătorile Pascale reprezintă o perioadă când oamenii revin la izvoarele sufletului. E timpul faptelor și gândurilor bune, împreună putem schimba soarta unui bătrân.

Portalul nostru radionunta.com  în colaborare cu Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul USM, lansează şi-n acest an campania “Coşul de Paşti pentru bătrânii mei”. Este o acţiune socială care are drept scop de a veni cu un sprijin către persoanele vârstnice.

Astfel, ne propunem prin această campanie să aducem o rază de lumină pe chipul bătrânilor care de Paști sunt singuri și neajutorați. Doar împreună putem să le oferim un COŞ de PAȘTI cu produse alimentare necesare.

În acest an vom merge la bătrânii din satul Crăsnășeni, raionul Telenești. Preotul Mihail Bulmaga de la Biserica “Nașterea Maicii Domnului” va identifica 10 bătrâni care au fost atinși de soartă.

Vă îndemnăm şi pe VOI să vă alăturaţi campaniei sociale “Coşul de Paşti pentru Bătrânii MEI” şi să le oferim împreună bucurie şi speranţă.

Detaliile despre cum puteţi dona o pască sau alte produse alimentare pe radionunta.com@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook.com/radionuntacom. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *