Micii sportivi au avut ocazia să-și pună uniformele în vestiarele echipei naționale de fotbal din Moldova și să participe la activități sportive cu elemente de fotbal pe arena principală a stadionului Zimbru, unde joacă echipele naționale.

Peste 100 de tați și copii moldoveni au participat azi la un eveniment sportiv dedicat Zilei Internaționale a Taților, grație unui parteneriat dintre UNICEF Moldova și Federația Moldovenească de Fotbal.

”Federația de fotbal este onorată să se implice alături de UNICEF în organizarea acestei sărbători, deoarece rolul tatălui este unul extrem de important în viața fiecărui copil,”a menționat Nicolae Cebotari, secretar general la Federația Moldovenească de Fotbal la deschiderea evenimentului.

”Sperăm că unii dintre copiii care participă astăzi la aceste competiții, alături de tații lor, vor completa pe viitor lotul echipei naționale de fotbal”.

Ziua Internațională a Taților este un prilej să ne amintim că tații nu sunt doar o pereche de mâini în plus, ci una dintre resursele extrem de importante care contribuie la dezvoltarea fizică și emoțională a copiilor.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *