Se apropie marea bătălie muzicală a anului – “EUROVISION 2018”. Doritorii de a participa la selecţia naţionalăa concursului pot depune dosarele de participare până pe 15 ianuarie. Dosarele vor fi recepţionate la Centrul de Colectare Eurovision 2018, din strada Hânceşti, 64, TV Moldova 1 (anticamera TV). Toţi cei interesaţi să reprezinte Republica Moldova la Lisabona pot depune dosarele și prin poșta electronică la eurovision@trm.md.
Reprezentantul Republicii Moldova la Concursul Internaţional Eurovision Song Contest 2018 va fi selectat în urma a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala națională, ce va avea loc la data de 22 februarie 2018 și Finala națională, ce se va desfășura la 24 februarie 2018, anunţă trm.md.

Candidaţii pot depune cererea de înregistrare şi materialele audio în conformitate cu Regulamentul prestabilit.

Interpreţi din 42 de ţări vor participa în cadrul competiţiei Eurovision Song Contest 2018, ce se va desfăşura în Lisabona, Portugalia. Semifinalele concursului vor avea loc pe 8 și 10 mai 2018, iar marea finală se va desfășura pe 12 mai 2018, mai titrează sursa citată.

ESC este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Difuzat fără întrerupere, timp de peste 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *