Viața modernă decurge în tempouri frenetice. Între muncă și familie, există foarte puțin timp pentru a face alte lucruri care îți plac cu adevărat, timp pe care nu ai vrea să-l cheltui pe treburi gospodărești. Dar, datorită dezvoltării tehnologice, astăzi, există o mulțime de aparate care te vor scuti de sarcinile de rutină – de la dispozitive pentru gătit, până la mașini de spălat performante, atât pentru haine. cât și pentru vase. Iată cele mai importante electrocasnice pentru o viață mai ușoară.

Mașină de spălat rufe

Ai încercat vreodată să speli ceva cu mâinile? Dacă da, atunci ai simțit pe propria piele efortul pe care trebuie să-l depui, în special pentru a curăța lucruri de dimensiuni mari, precum cearșafurile sau păturile. Partea bună este că au fost inventate mașinile de spălat rufe, care cu doar câteva apăsări de butoane au grijă ca hainele tale să miroase proaspăt și să fie perfect curate.

Pe piața de electrocasnice poți găsi multiple modele, cu diferite posibilități și parametri. De exemplu, o mașină de spălat de la Samsung, cu 14 programe de spălare, dirijare electronică, regimuri de siguranță împotriva spumei, dezechilibrului și protecția copiilor, costă doar 9685 Lei, pe Fantastic.md. Totodată, aceasta oferă posibilitatea de încărcare în timpul spălării și poate fi procurată în credit, până la 36 luni.

Frigiderul

Cel mai utilizat electrocasnic, de care depinde prospețimea alimentelor, este frigiderul. Datorită noilor modele apărute pe piață, nu va mai fi nevoie să pierzi periodic timp pentru a dezgheța congelatorul sau curățând toate rafturile de laptele care s-a scurs din pachet. Frigiderul LG, model GA cu Smart Inverter este exact de ce ai nevoie. Funcția Total No Frost permite congelatorului să nu acumuleze deloc gheață, totodată, salvând spațiu pentru mai multe alimente. În plus, deja nu vei avea de-a face cu scurgerile de lichide, întrucât frigiderul este echipat cu patru rafturi rezistente în fața acestora și două coșuri pentru salată. La capitolul energoeficiență, modelul dat face parte din clasa A+, lucru care îl face benefic nu doar din perspectiva cheltuielilor mai mici pentru facturi, dar și pentru mediul înconjurător.

Pentru cele mai avantajoase prețuri la frigidere în MD, inclusiv la modelul LG GA, accesează magazinul de electrocasnice online Fantastic.md.

Mașina de spălat vase

Dacă tot am ajuns în bucătărie, un aparat eficient, pe care încă nu-l au mulți acasă, este mașina de spălat vase. După ce vii de la serviciu, gătești și iei cina, lucrul pe care ți-l dorești mai puțin este să mai stai la bucătărie cu buretele în mână, în loc să te relaxezi. O mașină de spălat Tornado, cu dirijare electronică, șase moduri de temperatură și o capacitate de 12 seturi, nu te va costa decât 5200 lei. În schimb, nici petrecerile cu o mulțime de oaspeți nu te vor îngrozi.

Fierul de călcat

Pe lângă faptul că face haina să arate și să se aranjeze mai bine, procesul de călcare omoară și organismele mici, care se găsesc pe rufele proaspăt spălate. Prin urmare, fierul de călcat este un electrocasnic indispensabil, atât din perspectiva aspectului estetic, cât și a igienei personale. Totuși, la procurarea unuia, trebuie să ții cont de materialul din care este fabricată talpa – una de calitatea proastă poate deteriora, arde sau lăsa pete pe haine. Recomandăm să optezi pentru modelele din ceramică, cu protecție împotriva calcarului și autocurățare. Un astfel de produs este Vitek VT-1266, cu o putere de 2400W, iar pe fantastic.md, îl găsești la doar 444 lei.

Aspiratorul

Praful apare peste tot și greu să scapi de el dacă nu utilizezi un aspirator bun. Datorită acestuia, curățenia prin casă nu consumă atât de mult timp și putem respira un aer mai proaspăt, fără bacterii care se adună în covor. Astăzi, poți găsi o mare varietate de aspiratoare, precum cele cu sac, container, filtrare prin apă sau chiar robot. Un model frecvent solicitat și cu recenzii pozitive este aspiratorul Karcher VC 3, cu putere de 700W și container cu filtru ciclonic. Produs în Germania, conform celor mai înalte standarde de calitate, acesta îți va oferi un rezultat impecabil, eliminând tot praful chiar și din cel mai dens covor. Prețul lui este de doar 2404 lei și poate fi procurat în credit pe o perioadă de până la 36 luni.

Aparatele electrocasnice sunt o investiție nu doar în confort, dar și rezultat. Prin urmare, investind într-un produs calitativ, acesta îți va servi ani de zile eficient și fără probleme, iar tu vei avea mai mult timp pentru lucrurile care contează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *