Cursa nobilă “Hospice Bike Tour 2018” este la cea de-a treia zi. Cei 22 de participanţi nu se dau bătuţi. “Aventura” lor pe două roţi continuă chiar dacă vremea de afară nu este de partea lor. 

https://www.facebook.com/hospicesofhopemoldova/videos/2054634874795378/

Pe lângă faptul că codul de vreme rea le îngreunează traseul, bicicletele unor temerari “îşi fac de cap”. Chiar şi în aceste condiţii, participanţii cursei pe două roţi “Hospice Bike Tour 2018” merg până la capătul traseului.

Nouă nu ne rămâne decât să-i încurajăm şi să-i susţinem, pentru că au acceptat această frumoasă provocare de a parcurge cele 750 de km. Bicicliştii au un singur scop să adune bani cu ajutorul oamenilor de bună credinţă pentru susţinerea reţelei naţionale de servicii paliative “Hospices of Hope Moldova”. O putem face împreună donând bani pe indiegogo.com.

Evenimentul este organizat de “Hospices of Hope Moldova” şi are drept scop de a colecta fonduri pentru a susține dezvoltarea și consolidarea unei rețele mobile de servicii de îngrijire paliative în Republica Moldova. La moment, această cauză nobilă se concentrează pe regiunea de centru-nord a țării.

Portalul radionunta.com este partener media al evenimentului. De la noi veţi afla primii cum decurge traseul participanţilor şi cum se desfşoară această campanie, per general.

AUTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *