Un ziar australian a publicat pagini în plus ca o soluţie la criza de hârtie igienică provocată de spaima de noul coronavirus. Publicaţia NT News este cunoscută pentru umorul cu care abordează actualitatea presantă, scrie Mediafax.
Ziarul NT News a lansat o ediţie specială cu pagini în plus pe fondul crizei de hârtie igienică provocată de reacţia la epidemia cu noul coronavirus. Australienii şi-au promovat gluma cu simbolurile #ToiletPaperEmergency şi #ToiletPaperApocalypse.
Publicaţia NT News, din oraşul australian Darwin, a publicat un insert de opt pagini care pot fi tăiate în bucăţi de hârtie igienică.

The NT News

@TheNTNews

BREAKING: WE ARE PRINTING A SPECIAL 8-PAGE LIFTOUT OF TOILET NEWSPAPER TOMORROW IN CASE YOU CAN’T FIND ANY AT THE SHOPS

Vezi imaginea pe Twitter
991 persoane vorbesc despre asta
Editorul publicaţiei a declarat, pentru Guardian Australia, că tirajul s-a vândut bine şi că „n-a fost o ediţie de rahat”. „Suntem un ziar cunoscut pentru faptul că înţelegem nevoile cititorilor”, a explicat jurnalistul.
Producătorii australieni de hârtie igienică au fost nevoiţi să se recunoască neputincioşi în faţa cererii generate de spaima publicului în faţa izbucnirii epidemiei cu noul coronavirus.
1.960 persoane vorbesc despre asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *