Trupa “7 Klase” face o declaraţie muzicală publică, la bordul unui avion sportiv: “Plec din Chişinău”. Acesta este titlul noii piese prin care marchează finalul liceului şi începerea unei noi etape din viaţa lor – Conservatorul.

“Plecarea” despre care vorbesc cei 5 baieti din trupa de la Chisinau este doar simbolica, pentru ca intra intr-o etapa in care se vor dezvolta profesional si vor prinde aripi pentru a zbura catre implinirea visurilor marete pe care le au.

“Ne desprindem incet-incet de Chisinau prin tot ce facem, nu plecam nicaieri concret, ca doar mai avem un Conservator de terminat aici, insa terminarea Liceului de muzica a insemnat pentru noi toti o ocazie de a visa la ceva maret pentru viitor.”, spun baietii de la 7 Klase care au compus piesa in noaptea de dupa balul de absolvire a scolii de muzica. “Am avut un sentiment de libertate in dimineata aceea de dupa bal, am simtit ca o lume mare se deschidea in fata noastra, dar avea loc si o desprindere de adolescenta si de ceea ce aveam noi sigur pana atunci. A fost un amestec de sentimente contradictorii care ne-a inspirat”, povesteste Victor, unul dintre gemenii care canta la acordeon in trupa 7 Klase.

Filmarile pentru videoclipul piesei “Plec din Chisinau” i-a pus pe cei 5 baieti in fata unei premiere: primul zbor la bordul unui avion sportiv. “A fost cu adrenalina la filmarea clipului. Am turnat gaz lichefiat in rezervorul avionului, am invartit de elice, ca sa porneasca, am impins din spate avionul, am si cazut pe asfaltul rugos si am si urcat la bord. A fost tare experienta.”, povestesc baietii.

Produsa in studiourile HaHaHa Production, piesa “Plec din Chisinau” este o colaborare intre producatorii Adrian Emanuel Radu, Fox Ranger si Iurie Badicu, cu versurile scrise de Iurie Badicu si cu muzica, un rezultat al muncii intregii trupe 7 Klase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *