Atmosfera magică de la Târgul de Crăciun din centrul capitalei l-a inspirat să ia una dintre cele mai frumoase decizii din viaţa sa! În ajun de Revelion, un tânăr și-a cerut aleasa inimii de nevastă, chiar în timp ce cuplul se plimba prin orăşelul de poveste. Pentru a-i adresa tradiționala întrebare „Vrei să fii soția mea?”, bărbatul a urcat pe scenă, iar programul artistic a fost întrerupt pentru câteva minute. Mii de vizitatori ai târgului au așteptat cu sufletul la gură răspunsul fetei, care, copleșită de emoții, a exclamat cu fermitate: „Da!”.

https://www.facebook.com/andrei.locoman.3/videos/2256667634344378/?t=0

 

Momentul memorabil din viața tinerilor, desprins parcă din filmele romantice occidentale, a stârnit ropote de aplauze din partea celor care au devenit martorii constituirii unei familii fericite.

Este pentru al doilea an consecutiv când un tânăr alege să-și ceară în căsătorie iubita într-un anturaj feeric – la Târgul de Crăciun din capitală. Târgul de Crăciun este organizat la inițiativa Prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, și se desfășoară după modelul european. Cea de-a doua ediției a Târgului de Crăciun se desfăşoară în perioada 15
decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni. În acest an sărbătorim împreună „Acasă de Crăciun”!

REDACTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *