Sunt două surori, care întotdeauna optează pentru un mod sănătos de viaţă. Sunt energice şi pline de idei creative. Tocmai de aceea, au decis ele să pună la cale proiectul “FitMami” – locul unde revenirea la silueta de dinaintea sarcinii este una dintre principalele provocări pe care “FitMami” le realizează cu succes. Este vorba despre Irina Galbura, o tânără basarabeancă care s-a stabilit de ceva ani în Irlanda şi sora ei, Mihaela Galbura. 

În continuare citiţi un interviu realizat cu Irina Galbura, despre ce înseamnă “FitMami”, cum s-a dezvoltat şi ce urmează să se întâmple în cadrul acestui proiect.

M9: Când a început și cum a început “FitMami”?

IRINA GALBURA: Proiectul “FitMami” a prins contur când eram gravidă cu Matei, iar după ce am născut l-am lansat. Am început să mă documentez despre sportul după naștere, la ce trebuie să fiu atentă și ce exerciții să evit.

M9: Care este conceptul acestui proiect?

IRINA GALBURA: Recuperare postnatală și iubirea de sine. Vrem ca mamele să se pună pe ele pe primul loc, să fie ele fericite, să își iubească corpul. În aşa fel, toată familua va avea de câștigat și va fi în armonie.

M9: Cine poate face parte din proiectul “FitMami”?

IRINA GALBURA: La început eram doar eu, apoi am început să o conving pe sora mea care este antrenoare profesionistă. Ea era foarte sceptică, zicea că nimeni nu va face sport online, că mamele nu vor fi motivate, dar după ce a văzut primele rezultate a zis că a fost cea mai bună idee. La fel și eu ma bucur că suntem în două: eu sunt mai paranoică, ea e calmă așă ca suntem o echipă ideală!

M9: În acest moment, cum apreciezi dezvoltarea proiectului?

IRINA GALBURA: Creștem în fiecare zi. Avem un site oficial, un promo am filmat. Vrem ca toate mamele să facă o recuperare postnatală corectă, să verifice diastaza abdominală și să întărească mușchii Core.

https://www.facebook.com/fitmamichallenge/videos/564550654324671/

M9: Care sunt planurile de viitor ale proiectului “FitMami”?

IRINA GALBURA: Vrem să organizăm un retreat cu comunitatea FitMami.

Despre cum poţi face parte din comunitatea “FitMami” poţi afla, accesând pagina de facebook  sau portalul fitmami.eu.

AUTOR: Vitalie Guţu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *