Mai mulți lideri, oficiali, dar și personalități din întreaga lume au dat startul provocării #SafeHands challenge, un mijloc prin care încearcă să răspândească un sentiment de conștientizare al importanței spălării mâinilor ca măsură de prevenție și precauție în fața riscului de contaminare cu noul coronavirus.

Cititorii portalului nostru radionunta.COM s-au alăturat challenge-ului, demonstrând că spălatul pe mâini poate fi și altfel.

Doina Gherța: Ne spălăm pe mâini pentru a nu răspândi microbii, toxinele și impuritățile provenite din mediul extern și pentru a preveni eventualele boli, cauzate de acestea. Ne spălăm pe mâini, pentru că este un proces plăcut, după care ne simțim confortabil.

Spălatul pe mâini a devenit un proces distractiv și amuzant, fiecare își face din această rutină un joc al imaginației. Dans, cântec și voie bună, atunci când vine timpul să ne spălăm pe mâini.

“Spălatul pe mâini ar trebui să fie job-ul de bază a fiecăruia dintre noi în această perioadă. O inițiativă frumoasă din partea autorităților de a da startul acestui challenge. Stăm acasă și ne spălăm pe mâini…altfel”, spune Dina.

Organizația Mondială a Sănătății ne îndeamnă să participăm la  #SafeHands challenge.

AUTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *