Pe data de 15 august curent, Inspectoratul de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost alertat despre dispariția unui bărbat în vârstă de 61 de ani, care activa în calitate de paznic la un șantier de construcție pe str. Muncești. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru cercetări la fața locului, scrie echipa,md.

Urmare a cercetărilor demarate de forțele de ordine la șantierul de construcție unde activa bărbatul și anume  în locuința temporară a acestuia, au fost depistate urme de culoare brun- roșietice. Din discuțiile cu muncitorii de la șantier au comunicat polițiștilor că nu au văzut bărbatul de câteva zile, fără a suspecta că s-ar fi întâplat ceva grav.

Astfel, s-a dispus crearea unui grup de lucru, în componența procurorilor, ofițerilor de investigație și urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și IP Botanica, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și descoperire a crimei. Forțele de ordine au identificat un individ în vârstă de 38 de ani, anterior judecat, originar dintr-o localitate din r. Anenii-Noi, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz, mai scrie sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *