Cea de-a 60-a ediție a premiile Grammy l-a scos în față pe Bruno Mars, cel care a câștigat prestigioasele trofee la categoriile “Cel mai bun album al anului”, “Cel mai bun cântec al anului” și “Înregistrarea anului”.

Fanii galei nu au fost foarte încântați de reușita artistului, cel puțin la categoria rezervată albumului anului, acolo unde toți se așteptau ca fie Kendrick Lamar, cu „Damn”, fie Jay Z, cu „4:44”, să își adjudece premiul. Dar „24K Magic” a trecut în fața tuturor și a strălucit pe scenă, scrie portalul unsitedemuzica.ro.

„În primul rând mă adresez celorlalţi nominalizaţi la această categorie – Lorde, Kung Fu Kenny, Jay-Z, Gambino: Voi sunteţi motivul pentru care eu îmi petrec timpul în studio încercând să dau tot ce pot, pentru că ştiu că voi veţi veni cu muzică şi artă de cea mai înaltă calitate. Vă mulţumesc că binecuvântaţi lumea cu muzica voastră”, a spus Bruno Mars.

Cântăreţul a dedicat acest premiu „eroilor săi”, între care se numără Babyface şi Teddy Riley, care l-au ajutat la începutul carierei sale muzicale, mai notează sursa citată.

Bruno Mars a fost premiat şi la categoriile “Cea mai bună interpretare R&B” şi “Cel mai bun cântec R&B”, pentru „That’s What I Like”. Artistul a câştigat şi trofeul pentru “Cel mai bun album R&B”.

Kendrick Lamar a câștigat, în schimb, premiul pentru Cea mai bună interpretare rap, pentru „Humble”. Alături de Rihanna, Lamar a fost premiat și pentru Cea mai bună interpretare rap/sung, pentru „Loyalty”.

Kendrick Lamar a câştigat şi la categoria “Cea mai bună piesă rap”, pentru „Humble”, şi la categoria “Cel mai bun album rap”, pentru „Damn”. Artistul a fost premiat şi pentru “Cel mai bun videoclip muzical”, cel pentru piesa „Humble”.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *