Nata Albot și Andrei Bolocan, în emisiunea de joi seară la “Internetul Grăiește” au abordat subiectul: Ziua de 8 Martie. Nata Albot susține că toată gingășia, tandrețea, puritatea și inocența “abordată” pe rețelele de socializare îi provoacă un adevărat dezgust.
NATA ALBOT, junralistă
Îmi provoacă dezgust această banalitate care se repetă de la an la an. Întrebarea totuși este ce sărbătorim noi de fapt ? Cui aducem acest omagiu ?
Nata susțune că nu acestea ar fi calitățile pe care ar trebui să punem accent și să celebrăm, ci curajul și puterea trebuie să fie cele apreciate astăzi.
NATA ALBOT, jurnalistă
Ar trebui să apreciem curajul și puterea cu care au reușit femeile să se remarce. Astea au fost de fapt adevăratele arme care au ajutat ca ele să meargă în potriva stereotipurilor și greutăților. De 8 martie ar trebui să discutăm despre puterea de a revendica, nu despre gingășie.
Andrei Bolocan este si el de aceeași părere, şi nu a ezitat să facă glume pe seama acestui subiect. 
ANDREI BOLOCAN
De ce să persiste toate copy-paste-urile astea ? De ce dacă e totuși sărbătoare să nu fie ceva personalizat și spus din suflet ?! Camera e de sex feminin, și azi trebuie de cerut condiții muncitorești mai bune. De ce sa iubesti femeia în fiecare zi dacă este o dată specială ?
Nata Albot nu este de acord nici pe departe cu “zeificarea” femeii în ziua de 8 Martie.
NATA ALBOT, jurnalistă
Pe mine personal ca femeie mă dezgustă la culme zeificarea femeii în ziua de 8 martie, mă irită pentru că, eu cred că femeia nu se deosebește cu nimc față de bărbat în materie de valoare umană. Eu cred că oamenii trebuie valorificați indiferent de abilităţile lor umane sau de sexul pe care îl au.

AUTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *