O jurnalistă de la Gazzetta dello Sport, Gabriella Mancini, a scris versurile melodiei “Fino all’ultimo centimetro” (n.red. – Până la ultimul centimetru), dedicată lui Cristiano Ronaldo, transferat acum la Juventus. Muzica a fost compusă de producătorul şi cantautorul Roberto Gerardi, scrie portalul prosport.ro.

“Un imn dedicat campionului, dar şi valorilor sportive, capacităţii de a da ce este mai bun din ei înşişi şi angajamentului zilnic al celor care ajung primii pe terenul de antrenament şi îl părăsesc ultimii”, a anunţat Gabriella Mancini.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract pe patru ani cu Juventus Torino, italienii urmând a plăti celor de la Real Madrid suma de 100 de milioane de euro.

Juventus a vândut deja peste 500.000 de tricouri cu numele lui Cristiano Ronaldo, pe siteul clubului, acumulând deja încasări de peste 50 de milioane de euro.

Pentru Ronaldo era pregătită o prezentare cu fast, dar portughezul a refuzat, motivând că nu a avut o despărţire aşa cum se cuvine faţă de suporterii Realului.

REDACTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *