Deși la prima vedere titlul piesei poate inspira prezența nuanțelor închise, a unei negativități și ideea că poate e sequel-ul piesei Impar, din primele secunde veți observa că e antonimul cuvintelor scrise mai sus“, își descrie Mark Stam noua piesă.

Lucrurile s-au legat firesc pentru acest proiect, la care Mark a lucrat cu The Motans și Marcel Botezat & Sebastian Barac, alaturi de Irina Cupko.

Fără efort, cuvintele își găseau locul potrivit pe liniile piesei. O ador, pentru că inspiră o stare de relaxare asemănătoare brizei de mare. Rămâne doar să închideți ochii și să vă lăsați în voia imaginației, e o mini vacanță cu durata de 3 minute și 12 secunde pe care o puteți păstra mereu în playlist-ul vostru, destinația o alegeți voi“, declară cu zâmbetul pe buze artistul, mai scrie sursa cittă.

Piesa a fost produsă de celebrii Marco & Seba, care au mai lucrat și cu Inna, Nicky Minaj, Nick Jonas și Akon. Pe cât de ușoară a fost crearea piesei, pe atât de multe bătăi de cap le-a dat filmarea videoclipului, pentru că, deși filmat în februarie, el trebuia să redea atmosfera tipică dintr-o zi de vară.

REDACTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *