Atenție! Mâine, începând cu ora 10:00, în parcul Valea Morilor se dă startul celui mai mare și cel mai de răsunet maraton – Run Pink Moldova. În acest an, comunitatea te invită la cea de-a 4-a ediție a maratonului de caritate și prima ediție RACE for the CURE. 

Din acest an, echipa Run Pink Moldova face parte din cursa internațională RACE FOR THE CURE – cel mai mare și cel mai de succes eveniment de educație și strângere de fonduri pentru cancerul de sân din lume.

RUN PINK – RACE for the CURE Moldova are loc duminică, 6 octombrie la Chișinău în parcul Valea Morilor.

CATEGORII CURSĂ:
• Alergare 5 km – pentru profesioniști și amatori
• Alergare 2,5 km – pentru amatori
• Fitness Walk 5 km – plimbare la pas rapid (jogging)
• Fun Walk 2,5 km– plimbare la pas ușor

* Sunt invitați toți oamenii de toate vârstele și nivelurile de fitness, de la amatori la alergători de performanță să-și aleagă categoria de cursă.
* Puteți participa împreună cu prietenii, familia, copiii, colegii de serviciu și patrupezii.

Prin participarea la RACE FOR THE CURE Moldova te vei alătura unei mișcări internaționale care sărbătorește supraviețuitoarele / supraviețuitorii cancerului și onorează pe cei care au fost răpuși de această boală. RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 140 de curse, cu peste 850 mii de participanți.

Așadar, alătură-te, duminică, 6 octombrie 2019, pentru a-i susține pe cei care trec prin cancer în Republica Moldova și de a reaminti că cel mai bun tratament este prevenția, menținerea unei minți și unui corp sănătos și informarea corectă.

Precizăm că, din banii colectati se vor fabrica peruci din păr natural, ce sunt oferite gratuit. De asemenea, va fi organizată și tabăra de recuperare Run Pink Retreat ediția nr.4, pentru femeile ce au trecut sau încă mai luptă cu cancerul mamar și nu doar.
Portalul nostru radionunta.com este partener media al evenimentului.

AUTOR: Vitalie Guțu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *