Pentru majoritatea, dansul înseamnă relaxare, petrecere, distracție, club. Pentru unii înseamnă ceva imposibil. Pentru alții, în schimb, înseamnă muncă, ambiție, efort, practic, un stil de viață. Moldoveanul Iulian Turcanu, fondator Black & White Dance Center, susține într-un interviu pentru colegii de la hotnews.ro că dacă vrei, poți să dansezi. Fiecare are cheia lui. Pentru unii poate însemna o lună, sau două, ca în cazul lui Iulian, pentru alții poate dura și un an.
 
Dansul e ca un joc de lego: e mai greu până începi să înțelegi cum se montează, iar după ce pui primele piese, prinzi încredere. Tot ca jocul de lego, și dansul este pentru toată lumea și pentru toate categoriile de vârstă. Trebuie doar să îți dorești și să ai încredere că vei reuși.
Iulian a început să danseze din dorința tatălui său, la vârsta de 9 ani. Deși sceptic la început, a făcut din dans pasiune și cu muncă și ambiție, a ajuns ca astăzi să dețină trei școli de dans, două în Chișinău și una în București. Cele trei școli au peste 600 de elevi cu vârste începând de la 3 ani.

sursa: hotnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *