Republica Moldova devine tot mai atractivă pentru italieni. Este și istoria interpretului din peninsulă, Francesco Baccini, care este așteptat în această primăvară la Chișinău, cu un concert solo. Starul italian a vizitat, deja, țara noastră de două ori.

Interpretul a participa la un șir de evenimente ce au avut loc în Republica Moldova, luând parte la “Săptămâna Bucătariei Italiene”, dar și la un eveniment de mare amploare organizat la Centrul Social Antiviolență “Helmut Wolf”, din localitatea Ciuciuleni, raionul Hîncești, eveniment organizat de Asociația Obștească “Prezicere Divină” , în parteneriat cu Ambasada Italiei de la Chișinău și “UN Women Moldova”, “Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen”, unde artistul italian și-a lansat în premieră videoclipul piesei “Se za Rumore”.

În cel mai scurt timp, Francesci Baccini va filma un videoclip la o piesa de dragoste ce îl reprezintă la superlativ, “Ho voglia di innamorarmi” – piesă ce are peste 275 de mii de vizualizări pe canalul de youtube. Interpretul italian Francesco Baccini este invitat special în cadrul emisiunii “Lozul cel Mare” , al postului de televiziune TVR 1, de pe data de 18 ianuarie.

AUTOR: Vasile Panțîr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *