Interpretul de muzică populară, Sergiu Moșneagu, a lansat un nou videoclip. Acesta se numește ,,Mândru sunt de neamul meu” și a fost compus muzică Ion Condrea, aranjament Vitalie Dorin și text Sergiu Moșneagu. La realizarea piesei și obținerea rezultatelor definitive a contribuit Orchestra Rapsozii Moldovei, titrează portalul regional.md.

Videoclipul noului produs a fost filmat în Chișinău și conține imagini conturate în cele mai frumoase nuanțe ale verii.

Sergiu Moșneagu, originar din satul Bujor, raionul Hîncești, este interpret și profesor de fluier, nai și pian la Școala de Arte din Ialoveni, iar în anul 2018, chiar de ziua lui s-a lansat și pe piața muzicală autohtonă, începând o frumoasă colaborare cu orchestra raională din Ialoveni, “Porumbița”, dirijor Ion Condrea.

Până la moment el a adunat în repertoriu 6 piese frumoase, atât muzică populară, cât și estradă, cu care a participat la diverse concursuri și se mândrește de rezultatele obținute. De menționat sunt locul 1 secțiunea arta vocală la Concursul Raional “Aprinde steaua numelui tău”, premiu mare secțiunea artă instrumentală; “Festivalul Doinei” locul 3 la fluier și caval; “Nistrule cu apă lină” – premiul special la fluier, mai scrie sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *