Mai aveţi timp să vă înscrieţi la Hackathonul media “Puterea a cincea”, ediţia a patra. În acest an, organizatorii își propun să încurajeze dezvoltarea unor idei de proiecte și aplicații, care să promoveze educația media și să ajute consumatorii de media să se informeze conștient și să nu se lase manipulați.

În ajutorul echipelor le va veni şi Marcus Bosch, jurnalist şi antreprenor din Berlin. El va fi unul dintre experții internaționali ai ediției din acest an a Hackathonului media „Puterea a cincea”.

Marcus este încântat să vină la Chișinău și să ghideze participanții în elaborarea unor aplicații utile care să dezvolte gândirea critică în rândul consumatorilor de media.

https://www.facebook.com/372333869501795/videos/1712979028770599/

Detalii despre hackathon și formularul de înregistrare le găsiți aici: http://hackathon4.media-azi.md/.

Portalul nostru radionunta.com este partener media al celei de-a patra ediţii a hackathon-ului media “Puterea a cincea”. De la noi veţi putea afla tot ce se petrece în perioada desfăşurării evenimentului şi veţi fi primii care veţi afla cine vor fi câştigătorii.

***A patra ediție a hackathonului media Puterea a cincea este organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul proiectelor Consolidarea  libertății de opinie în Republica Moldova”, cu susținerea Deutsche Welle Akademie și finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania și „Mass-media în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova (MEDIA-M)”, finanțat de USAID și implementat de Internews.

REDACTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *