Festivalul Talentelor Diasporei Moldovenești este primul eveniment care unește toată diaspora moldovenească în Marea Britanie. Fondat de către comunitatea UncageX, condusă de către Vadim Țurcanu acest Festival are scopul de a promova imaginea Republicii Moldova și de a întări dragostea față de rădăcinile poporului nostru. La fel Festivalul își propune de a prezenta și promova organizațiile din Diaspora Moldovenească, Serviciile și Produsele create și efectuate de către conaționalii noștri stabiliți în Marea Britanie.

Festivalul prezintă cele mai impresionante talente autohtone, veți avea posibilitatea să revedeți artiștii d-voastră favoriți și oportunitatea să descoperiți noi talente. Invitații speciali ai acestui eveniment sunt: Andrei Bolocan- Realizatorul, Producătorul și Prezentatorul Emisiunii “Lumina”, pentru prima dată în Marea Britanie. La fel interpretul și câștigătorul Fabricii de Staruri: Alexandru Manciu, Designerul Vestimentar aprecial la nivel internațional Vasile Vozian, Violonistul și participantul festivalului “Moldo Crescendo” Dan-Iulian Druțac, Autorul Cărții de Aur a Basarabiei și Republicii Moldova Denis Roșca și Artistul Plastic Constantin Botezat.

Evenimentul va avea loc Sâmbătă pe data de 21 Decembrie la Londra iar biletele pot fi procurate pe: www.festivalultalentelor.com. Reamintim că acest festival este organizat de către Cominitatea UncageX, o comunitate internațională de antreprenori moldoveni ce reprezintă o mișcare către autodezvoltare, transformare și explorare iar suportul general este oferit de către Ambasada Republicii Moldova în Marea Britanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *