Doi bărbați din orașul Ștefan Vodă au fost reținuți de Polițiști pentru că au pătruns în două locuințe din capitală și au furat mai multe bunuri. Suspecții identificau locuințele unde proprietarii nu erau acasă și cu ajutorul unor instrumente pătrundeau în interior.

https://www.facebook.com/politiacapitalei.md/videos/1005251393167012/

Bărbații, cu vârstele de 25 și 32 de ani, au intrat în două locuințe din sectorul Centru al capitalei, pe strada Șoseaua Hâncești și Lomonosov. Prin deteriorarea gratiilor de la geamuri, bănuiții au sustras două laptopuri și bani în sumă de 41 de mii lei. Victimelor le-a fost cauzat un prejudiciu material considerabil. Bănuiții pătrundeau în locuințe cu o șurubelniță, un cric și sustrăgeau bunurile de preț care erau la vedere.

Printre acestea se numără și mai multe calculatoare, pe care le-au vândut, obținând un profit, comunică polițiștii. Indivizii și-au recunoscut vinovăția. Pentru fapta comisă, bărbații riscă amendă în mărime de la 32 500 lei, la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau cu închisoare de până la patru ani.

 

Imagine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *