Dacă treci prin perioade mai dificile în viața ta, duci lipsă de motivație, simți singurătate, dacă ai întrebări și nu găsești răspunsuri pentru ele – urmărește proiectul [De la Psiholog la Tine].

[De la Psiholog la Tine] este un proiect predestinat tinerilor, dar și adulților interesați de a-și îmbunătăți inteligența emoțională, pentru a trece mai ușor peste perioade critice.

Proiectul constă dintr-o serie de interviuri și sesiuni de informare pe diverse teme de situații problematice cu care s-ar confrunta tinerii ca: Singurătatea, motivația, comunicarea în conflicte etc.

Experții invitați sunt psihologi cu experiență, specializați pe un anumit subiect, unul dintre care este filosoful și psihologul Sorin Scutelnic. Următoarea invitată este Rodica Pascari – psiholog, coach NLP și  lector universitar.

Află de la Sorin Scutelnic ce facem cu „singurătatea și izolarea- cum găsim beneficii?!”

„Am ales acest domeniu, pentru că toți suntem studenți la psihologie și chiar credem că este important să discutăm pe înțelesul tinerilor despre anumite aspecte psihologice ale problemelor cu care se confruntă. Proiectul este un suport pentru cei care ezită să întrebe direct un specialist, însă își poate auzi problema discutată în video și își poate clarifica anumite momente. Ținem să menționăm totuși, că conținutul interviurilor este unul informativ și că dacă o persoană are o problemă majoră, ar fi bine să discute despre ea cu o persoană de încredere sau cu un specialist”, spune Marina Cebanu, coordonatoare de proiect.

Proiectul este realizat în cadrul programuluiActivePeace, implementat de EcoVisio în parteneriat cu Asociația MitOst cu suportul Fundației Robert Bosch și Suediei.

Coordonatorii proiectului: Cebanu Marina, Ceban Cătălina, Guțu Marius  și montaj video: Cristian Păsat. Mai multe detalii despre proiect aflați pe pagina de facebook Asociația Studenților PsyNation.

AUTOR: Adriana Negru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *