Interpreta din România – XANDRA – câştigătoarea semifinalei “Eurovision România” din Craiova a venit cu un mesaj de susţinere pentru cuplul artistic din Republica Moldova – Sandy C şi Aaron Sibley – care concurează astăzi pentru a reprezenta ţara noastră la show-ul muzical “EUROVISION”, care în acest an se va desfăşura la Lisabona, Portugalia. 

https://www.facebook.com/officialsandyc/videos/1790853494557564/

Sandy C şi Aaron Sibley participă îna ceastă seară la finala naţională “Eurovision” cu piesa “Once Upon a Time”. Interpreţii vor evolua pe scena “Eurovision” sub numărul 9. Aşadar, sunteţi îndemnaţi să susţineţi cuplul artistic Sandy C şi Aaron Sibley printr-un sms la numărul: 99909 sau la telefonul fix: 090099909.

Astfel, în această seară, Republica Moldova va decide pe cine trimite să ne reprezinte la concursul “Eurovision Song Contest 2018”, ce se va desfăşura în Lisabona, Portugalia. Show-ul va începe la ora 21.00 şi va fi transmis în direct de postul public de televiziune “MOLDOVA 1”. Reprezentantul ţării noastre la “Eurovision 2018” va evolua în cea de-a doua semifinală a ediției de la Lisabona, care va avea loc pe 10 mai 2018.

AUTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *