Presa din Federaţi Rusă a dat publicităţii o listă scurtă  a celor care şi-au declarat intenţia de a participa la show-ul muzical “EUROVISION 2019”. Printre aceşti se numără: Filip Kirkorov, Olea Buzova, Serghei Lazarev, Egor Krid şi Manizha. 

Presa moscovită mai susţine că, în Duma de Stat, Filip Kirkorov a fost numit drept cel mai potrivit candidat pentru a participa la concurs.

Sub sloganul „Dare to dream“, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de ţări: Albania, Armenia, Austria, Australia, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Macedonia, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina şi Marea Britanie. Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentanta Israelului, Netta, cu piesa „Toy“.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *