Actriţa şi interpreta de muzică uşoară, Aliona Triboi a devenit maestru în artă. Titlul onorific i-a fost conferit de preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

ALIONA TRIBOI, actriţă şi interpretă

Mulţumesc foarte mult. Este o onoare pentru mine să primesc această distincţie. Noi, oamenii de artă, care reprezentăm ţara la diverse concursuri internaţionale suntem obişnuţi, oarecum, cu premii pe care le aducem acasă. Suntem obişnuiţi şi cu lipsa susţinerii din partea statului. De ce? Pentru că de multe ori m-am pomenit în rol de reprezentant al ţării noastre, fără să am un tricolor, un grup care să ne susţină. Dar, totuşi, am reuşit să aducem premii frumoase şi să reprezentăm cu demnitate ţara.

Artista a mai venit cu mulţumiri pentru preşedintele Igor Dodon, pentru că a dat dovadă de curaj de a schimba direcţia de dezvoltare a Republicii Moldova.

ALIONA TRIBOI, actriţă şi interpretă

Vreau să vă mulţumesc pentru faptul că aveţi curajul să schimbaţi cursul Republicii Moldova, că încercaţi să faceţi schimbări esenţiale. Schimbări pe care le aşteaptă o naţiune întreagă. Şi să dea Dumnezeu ca ţara noastră în sfârşit să fie purtată pe palme, să nu mai primească palme. Să prospere într-atât de mult, încât să devină o mică Elveţie, dacă vreţi. Şi sunt sigură că puteţi face acest lucru.

radionunta.com notează că, preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat mai multor personalităţi din diverse domenii, care pe parcursul anilor s-au remarcat prin muncă îndelungată și prodigioasă, poziție civică activă și contribuție la promovarea valorilor general-umane.

AUTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *