Rodner Figueroa, prezentator al postului american de limba spaniolă “Univision”, a fost concediat, după ce a asemănat-o pe Michelle Obama cu personajele din distribuția filmului “Planeta maimuțelor/ Planet of the Apes”, titrează portalul 9am.ro.

Vedeta a facut acel comentariu în timpul ediției de miercuri a popularului talk-show “El Gordo y La Flaca”, cu ocazia unei discuții despre activitatea unui artist în machiaj care încearca să copieze felul în care arată anumiți oameni celebri.

“Uite cum stă treaba, știți deja ca Michelle Obama arată ca și cum ar fi făcut parte din distribuția filmului “Planeta maimutelor”, a declarat Rodner Figueroa, vorbind în spaniolă.

Acea comparație a generat imediat un val de acuzații de rasism la adresa prezentatorului TV. Ca urmare, Rodner Figueroa a fost concediat imediat.

Rodner Figueroa a declarat apoi într-o scrisoare deschisă adresată primei doamne a Statelor Unite, că remarca sa nu o viza pe Michelle Obama, ci se referea la munca depusă de acel expert în machiaj care a avut ideea să copieze felul în care arăta soția președintelui american.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *