A mai rămas puțin timp până la începutul sezonului de încălzire, când Termoelectrica va primi solicitări de conectare a căldurii în clădirile racordate la sistemul centralizat de termoficare.

În scopul asigurării serviciilor de termoficare la cel mai înalt nivel, angajații întreprinderii sunt antrenați în lucrări de pregătire a sistemului de producere și distribuție a energie termice, într-o manieră eficientă și fiabilă.

Totodată, Termoelectrica S.A. îndeamnă gestionarii blocurilor locative și administratorii clădirilor să pregătească din timp sistemul ingineresc din interiorul clădirii și să prezinte pașaportul de pregătire al instalațiilor de termoficare la sediul teritorial al Termoelectrica S.A. din sectorul din care face parte.

Principalele lucrări ce trebuie executate de către gestionari sunt spălarea hidropneumatică și încercarea la presiune a sistemelor de încălzire.

Aceste lucrări sunt recomandate cu scopul de a evita problemele de ordin tehnic ce țin de livrarea necalitativă a energiei termice din interiorul blocului, în perioada rece a anului.

Precizăm că toate clădirile racordate la sistemul centralizat de termoficare pot fi conectate la serviciile de termoficare fără a aștepta o decizie oficială de începere a sezonului de încălzire. Această decizie este, de regulă, emisă de Primărie pentru instituțiile bugetare.

Procedura de conectare a căldurii în bloc durează 3 ore. Pentru aceasta este nevoie de o solicitare oficială din partea administratorului, după o consultare prealabilă cu locuitorii blocului.

Sediile teritoriale ale Termoelectrica S.A. :

Sect. Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);

Sect. Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);

Sect. Râșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);

Sect. Botanica – str. Teilor 7/3;  (0-22-779-411)

Sect. Buiucani – str. V. Lupu, 63 (022-751-529);

REDACTOR: Corina Rusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *