A dat lovitura cu vinul de mure, produs după o rețetă tradițională, iar acum tânărul Ionel Burtea, din Țicleni-Gorj, vrea să le ofere cazare turiștilor în butoaie de lemn, așezate lângă plantația de mure, scrie libertatea.ro.

IONEL BURTEA, antreprenor, România

Totul a plecat de la ideea de a face ceva diferit pentru agroturismul din România.  Proiectul cu vinul de mure este deja unul de succes și zona mea natală este una cu potențial.  Toți cei care veneau la Țicleni erau impresionați de frumusețea și liniștea locului și așa m-am gândit să fac ceva unic în România.

Banii câștigați din plantația de mure și celebrul vin din mure au fost investiți de Ionel Burtea în ineditul proiect. Cinci butoaie mari, tip camere și un open space se vor transforma în locuri de cazare. Costurile aproximative pentru a ridica un butoi se ridică la 8.000 de euro, iar meseriașii care se ocupă de construcția lor sunt din Țicleni, localitatea natală a lui Ionel Burtea.

Din  primăvara anului 2020, turiștii dornici de experiențe noi se pot caza în butoaie, lângă plantația de mure, speră Ionel Burtea.

Întreaga poveste o aflaţi pe libertatea.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *