În timp ce o persoană a susţinut că a păstrat un Happy Meal timp de şase ani fără ca acesta să se descompună, la cele 32 de ingrediente găsite în nuggets de pui, mai puţin carnea de pui, lanțul de restaurante se confruntă acum cu o nouă problemă.

Un bărbat ce pretinde că a fost manager la unul dintre restaurantele McDonald’s a dezvăluit că puiul folosit la burger provine din Thailanda.

“Nu comandaţi puiul la grătar. Este îngheţat, iar atunci când îl dezgheţăm este gelatinos”, a declarat acesta pentru Reddit, adăugând că puiul este semipreparat înainte de a fi îngheţat şi trimis din Thailanda, relatează The Independent.

În urma declaraţiilor bărbatului, un purtător de cuvânt al lanţului fast-food a declarat că restaurantele din Marea Britanie primesc pui ce provine din Marea Britanie sau Europa.

“Având în vedere că preparatele noastre conţin 100% pui şi având în vedere cât pui achiziţionăm, este necesar să apelăm şi la furnizorii din Brazilia sau Thailanda. Avem aceleaşi standarde ridicate pentru toţi furnizorii noştri”, a declarat reprezentantul McDonald’s.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *