Un cetățean al Republicii Moldova, care deține cetățenia României, dat în urmărire generlă pentru că ar fi comis infracțiuni în Germania, a fost reținut de poliția de frontieră din Iași.

“Cu ocazia efectuarii controlului, politistii de frontiera au constatat ca barbatul este dat în urmarire generala pentru executarea unui mandat european de arestare, emis pe numele lui de catre autoritatile din Germania, pentru savârsirea unor infractiuni contra ordinii si sigurantei publice”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Potrivit oamenilor legii de peste Prut, în data de 5.01.2018, ora 16:15, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, turist într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova, Alexei G., în vârsta de 38 de ani, cu cetatenie română și Republica Moldova, care a prezentat la controlul de frontiera un pasaport românesc.

Oamenii legii din Iași au întrerupt călătoria persoanei în cauză și a fost predată către o echipă din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române în vederea punerii în executare a mandatului de arestare.

AUTOR: Alexandra Șaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *