În dimineața zilei de azi pompieirii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu ce s-a produs într-un bloc locativ cu 9 nivele de pe strada Grenoble 165/1 din Capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 08:04 minute. Potrivit datelor IGSU, un apartament a fost cuprins de flăcări. La fața locului au fost îndreptate 4 autospeciale de intervenție. Ajunși pompierii IGSU au stabilit că flăcările au cuprins un apartament cu două camere de la etajul unu.

Mai mult, salvatorii au reușit evacuarea mai multor personae din scara blocului locativ, dar și au salvat o femeie și un copil din apartamentul inundat cu fum dens de la etajul doi. Incendiul a fost localizat la ora 08:21 minute.

În urma arderii au fost distruse bunurile materiale din interiorul apartamentului afectat, iar proprietara, o femeie în vârstă de 72 de ani s-a ales cu arsuri de gradul I și II, fiind preluată ulterior de Serviciul  asistență medicală urgentă. Totodată, focul a afectat din exterior geamul de la etajul doi și fațada blocului de la etajul trei. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

REDACTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *