Tudor Morari a obișnuit să ne surprindă cu ceva nou. Și astăzi, nu este o excepție de la regulă. Tânărul a creat adevărate grădini în miniatură sau cum se mai spune în limbajul de specialitate – terrarium. 
Nu ai nevoie de foarte multe cunoștințe despre grădinărit pentru a-ți face un terrarium așa cum îți place ție. Ideea originală i-a venit lui Tudor în această dimineață – o dimineață plină de energie și care te inspiră să trăiești clipele vieții la maximă intensitate. Tocmai de aceea, Tudor ne explică faptul că fiind un om creativ și era principial pentru el să facă ceva practic și ceva frumos, deosebit.
TUDOR MORARI
Ieri seara am văzut cactuși de diferite tipuri și am decis să cumpăr câțiva. Apoi mi-a venit ideea să decorez salonul meu, dar și întreaga casă cu ceva mai special.
Întrebat de reporterul radionunta.com, ce l-a inspirat să facă aceste minunății, Tudor spune că “de vină” ar fi acest soare de primăvară. Și și-a dat seama că iarna pentru artist este tristă, iar în primăvară devine omul fericit și iubitor de tot ceea ce e frumos.
TUDOR MORARI
Mi-a luat 2-3 ore să adun toate elementele pentru un terrarium. Și maximum 40 minute decorarea și aranjarea. Nu am nevoie de mult timp să creez ceva. Dacă omul are viziune și are suflet de artist, e sufucient.
Tudor Morari nu se oprește aici. Tânărul ne-a mărturisit că în cep mai scurt timp va face terrarium-uri în exemplare mai multe și le va scoate la vânzare pentru cei care sunt în căutarea unui dar ideal sau pur și simplu pentru cei care își doresc să-și decoreze locuința ori oficiul.
AUTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *