Stilul și eleganța din Republica Moldova vor să cucerească LUMEA! Mai mulți designeri moldoveni participă în aceste zile la expoziția mondială de la Milano. În incinta pavilionului țării noastre la Expo-Milano 2015 sunt prezentate colecțiile a 10 creatori și designeri autohtoni.

Expoziția „Moldovan Fashion Industry” vine să contribuie la valorificarea potențialului sectorului industriei ușoare din Republica Moldova, prin prezentarea colecțiilor caselor de modă autohtone la o expoziție de talie mondială.

2 4

 

Reprezentanți al renumitelor case de modă Dolce&Gabbana, Armani, Burberry, Brunello, Margherita Nicolosi, sunt doar o parte din cele 12 companii care au pășit pragul pavilionului Republicii Moldova la Expo-Milano 2015, pentru a se delecta cu ultimele colecții prezentate de brandurile moldovenești.

Renumiți designeri au admirat creațiile semnate de Georgette, Creme Brulee, EHO by Evgheni Hudorojcov, O`devalle, Lorina, Natalya Maskvina, La Tyana, Ionel sau Sekana by Natalia Melnic. Pe lângă beneficiile de imagine, designerii și producătorii autohtoni prezenți la Expo-Milano 2015 au avut ocazia de a stabili contacte și parteneriate valoroase.

5 6

 

De la un eveniment cu mult “stil și gust” este nelipsit și un vin bun, motiv pentru care organizatorii au organizat pentru vizitatori și o degustare a celor mai savuroase vinuri moldovenești, care ne duc faima peste tot în lume.

1

AUTOR: Alexandra Șaiman, reporter MOLDOVA 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *