Două persoane au murit în urma accidentului produs noaptea trecută, la intersecția străzilor Ismail cu bd. Ștefan cel Mare din Chișinău.

https://www.facebook.com/kiril.new.7/videos/607060933524373/

Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota” (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail la bord avea un pasager, în urma impactului Audi s-a tamponat cu un automobil „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani, în automobil în momentul impactului era o pasageră, ulterior tamponând un automobil „Wolkswagen” ce era parcat.

https://www.facebook.com/kiril.new.7/videos/607061136857686/

În rezultat, șoferul automobilului de model „Toyota” a decedat pe loc, la spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport. În urma traumelor cu care s-a ales pasagerul din taxi a decedat la spital.

Șoferul automobilului “Audi”, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, poliția în continuare documentează și stabilește toate circumstanțele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *