Biblioteca Națională a Republicii Moldova, efectuează anual, studiul sociologic „Topul celor mai citite 10 cărți ale anului”, care tinde să contribuie la augmentarea lecturii, dezvoltarea culturii acesteia, diversificarea actului de lectură de către cetățeni.

Sondajul s-a desfășurat on-line în perioada 25 mai – 15 septembrie 2020, în parteneriat cu Camera Națională a Cărții a Republicii Moldova și cu sprijinul bibliotecilor publice din cadrul Sistemului Național de Biblioteci.

Desemnarea autorilor clasați de către cititori pe primele zece locuri va avea loc la 3 decembrie 2020, cu începere de la ora 11:00 în cadrul Festivității de totalizare a Programului National LecturaCentral, ediția a 3-a.

În acest context, anunțăm numele autorilor în ordine alfabetică și titlurile de carte,  incluse în acest top:

La Festivitatea de totalizare a Programului National LecturaCentral, ediția a 3-a sunt invitați autorii lucrărilor, jurnaliștii, reprezentanții editurilor și bibliotecarii.

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Națională a Republicii Moldova, blocul II, et. II, bir. 19 (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”)

image.jpeg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *