Tinerii sunt invitația la o tabără dedicată lor, care va avea loc în Șuncuiuș din județul Bihor. Este vorba despre tabăra “TRĂIEȘTE ALTFEL 2017 – REDEFINIT” se va desfășura în perioada 28 iulie – 4 august.

Tema taberei din acest an – REDEFINIT – are ca scop provocarea tinerilor de a-și defini identitatea, scrie portalul stiricrestine.ro. În descrierea organizării taberei se spune că:  “fiecare din noi, tinerii, e cineva. Suntem cineva în familie, la școală, în grupul de prieteni, la locul de muncă, în societate, la biserică … Dar cine ? Cine suntem noi cu adevarat ? Care sunt lucrurile care ne definesc ? Ce vrem să facem cu viața noastră ? Cine suntem noi pentru Dumnezeu și cine e Dumnezeu pentru noi ?”

Răspuns la fiecare întrebare găsiți doar dacă participați la tabăra “TRĂIEȘTE ALTFEL 2017 – REDEFINIT”. Pe lângă asta, în cadrul evenimentului vor fi organizate workshop-urilor cu participarea specialiștilor din diverse domenii de interes cum ar fi: marketing, management, juridic, sport, fotografie, muzică, social-media, blogging, literatură și multe altele.

Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul stiricrestine.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *