Vă reamintim că postul regional de televiziune “ELITA TV” lansează un nou proiect pentru tineri. Este vorba despre “CAFENEAU MEDIA” – un proiect susţinut de IREX Europe.

Potrivit reprezentanţilor postului “ELITA TV” este vorba despre zece cafenele media care vor reuni oameni şi voci interesante. Astfel, tinerii selectaţi în cadrul acestui program vor fi implicaţi în realizarea:

Astfel, sunt încurajați tinerii activi, indiferent de gen, profesie sau ocupație, tinerii liceelor teoretice din raioanele Rezina și Rîbnița, tinerii consilieri independenți din consiliul orășenesc Rezina și finaliștii primului proiect “Vocea tinerilor de pe ambele maluri ale Nistrului în Televiziunea regională”.

Tinerii care vor participa la producerea infograficelor și materialelor video vor obține Certificate oferite de ELITA TV, ACIM (Academia de Creaţie şi Inovaţii Mediatice) și IREX Europe.
Proiectul “Zece pentru comunitate, zece pentru transparență”, realizat de ELITA TV face parte din cadrul proiectului Consolidarea Presei Independente și a Educației Mediatice în Moldova derulat de IREX Europe, cu suportul financiar al Biroului pentru Democraţie, Drepturile Omului şi Muncă al Departamentului de Stat american.

Doar persoanele selectate vor fi contactate. 

Cum puteţi aplica la acest proiect vedeţi mai jos:

AUTOR: Vitalie Guţu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *