Astăzi, nici nu ne mai putem imagina rutina zilnică fără electrocasnice. Acestea, la fel ca tacâmurile, au devenit indispensabile pentru locuință. Datorită aparatelor electrice reușim să scăpăm rapid de unele sarcini și ne rămâne mai mult timp pentru activitățile preferate. Cu toate că piața propune diferite soluții, există câteva electrocasnice care nu pot lipsi din casa ta. Dacă abia urmează să le cumperi, pregătește lista și portofelul, dar dacă acesta este gol, nu uita că poți lua un credit doar cu buletinul, pentru a-ți echipa corespunzător locuința.


Aspiratorul
Generațiile tinere, probabil, nici nu știu cum mai arată o mătură, însă dacă tu ai avut ocazia să pui mâna pe una, știi cât de anevoios poate fi procesul. Pe lângă faptul că îți ia o groază de timp, rezultatul final nu este neapărat cel mai bun. Din fericire, deja de câțiva zeci de ani au apărut aspiratoarele pe piață. Astăzi, le găsim practic în fiecare apartament și înțelegem cât de importante sunt acestea pentru a înlătura praful și gunoiul de pe podea.

sursa foto: forza.md

Este suficient să accesezi site-ul oricărui magazin de electrocasnice și vei rămâne uimit de diversitatea modelelor: cu sac, container, filtru prin apă, verticale și chiar robot. Noi recomandăm să alegi unul care va satisface nevoile tale casnice și va avea suficientă putere, în funcție de spațiul locuinței. În cazul în care produsul pe care l-ai ales este prea scump,nu uita ca poți lua un credit în Moldova, rapid și comod, de pe Forza.md.


Frigiderul
Frigiderul este punctul de atracție al tuturor membrilor dintr-o familie. Acesta păstrează proaspete rezervele de alimente și te bucură cu delicii atunci când stomacul tău este gol. La fel ca în cazul precedent, vei găsi o mulțime de modele, de diferite tipuri și dimensiuni, conform nevoilor, spațiului disponibil și numărului de colocatari. Variantele clasice sunt cele cu două compartimente, pentru păstrare și congelare. Totuși, inovațiile nu stau pe loc, acum frigiderele vin cu tehnologii suplimentare, precum metoda no frost, care nu face gheață, control digital și o groază de compartimente, pentru a aranja comod alimentele.


Mașina de spălat
Probabil că ultimul lucru care te mai poate speria este o pată de cafea sau vin pe cămașa preferată și totul datorită mașinii de spălat rufe. Aceasta în doar câteva minute poate face o muncă colosală, pentru care acum câțiva zeci de ani era nevoie de ore. Datorită acesteia mereu ai rufele perfect curate, iar așternuturile plăcut mirositoare.

sursa foto: forza.md

Mașinile de spălat nu sunt o excepție și vin în diverse echipări, începând de la design și capacitate, până la sisteme de siguranță, uscare a hainelor și detectare a spumei. Cu alte cuvinte, dacă dispui de suficiente resurse financiare, poți avea un apărat care va face practic totul pentru tine, cu excepția aranjatului în dulap a rufelor. Însă, dacă se întâmplă să ai un buget restrâns, merită să iei un credit nebancar, deoarece investiția îți va economisi timp și te va scăpa de griji suplimentare.

Fierul de călcat
Pe lângă faptul că oferă un aspect plăcut și aranjat hainelor tale, fierul de călcat este cel care elimină bacteriile și acarienii care au mai rămas în stofă după spălare. Prin urmare, pielea ta este protejată de alergii și iritații. Deci, nu este cazul să subestimezi importanța aparatului dat.

sursa foto: forza.md

Fierul de călcat este disponbil cu diferite tipuri de talpă – ceramică, teflon, inox, dublu ceramică, oțel inoxidabil etc. Unele modele, au și sisteme inteligente de curățare, care ajută la eliminarea depunerilor de calcar și evitarea apariției urmelor pe rufe după călcare.


Scopul electrocasnicilor este să ne facă viața mai simplă și comodă. Pentru început, s-ar putea să pară o investiție mare, însă mai important de atât este să rămâi mulțumit de calitatea vieții tale. În plus, acum este simplu să iei un credit în Chișinău, nici nu trebuie să pleci din fața calculatorului. Echipezi casa rapid, iar banii îi întorci ulterior.

REDACTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *