Agențiile de turism din Republica Moldova se întrec și anul aceasta în oferte care mai de care mai tentante. Pentru cei care vor să-și surprindă femeia iubită de 8 martie. Excursii și călătorii sunt pentru toate buzunarele. România, Praga, Thailanda, sunt doar câteva din opțiuni.

Cele mai căutate pachete turistice pentru această perioada sunt city break-urile, care durează 2-3 nopti, în marile orașe ale Europei. Și propunerile sunt pe măsură.

ION CURMEI, director agenție de turism

O excursie în Viena la preț de 130 de euro. Este vorba de 2 nopți și trei zile de cazare, cu transportul inclus. Totul la trei stele.

Sunt oferte și pentru cei care se limitează la un buget mai mic, dar își doresc să iasă din țară. Pot alege România, și anume Sinaia-Cota 1400.

ION CURMEI, director agenție de turism

Este perfect un cadou la înălțime, deoarece este vorba de un hotel pe vârf de munte. Este inclusă cazarea cu micul dejun, transportul tur-retur, ghidul și intrările în muzee. Toate astea costă doar 49 de euro.

În Republica Moldova, doritorii pot opta pentru excursii la Cetățile Soroca sau Tighina. Costul acestora nu depăște două sute de lei. Cei care sunt în căutarea unui cadou mai deosebit pot opta pentru călătorii exotice.

ION CURMEI, director agenție de turism

Dacă discutăm despre Shri-Lanca, atunci prețul ajunge la 500 de dolari pentru o singură persoană, în această perioadă pentru o săptămână.

Bărbații care vor să-şi surprindă iubita, o pot duce pe insula Zanzibar. Trebuie însă să își pregătescă și buzunarele.

ION CURMEI, director agenție de turism

Prețul începe de la 1300 – 1500 de euro de persoană. Este vorba de 8 nopți de cazare, cu zborul tur-retur, asigurare medicală și cazare la un hotel de patru stele.

Și pentru 1 aprilie, agențiile au oferte, mai ales că Ziua Umorului cade în weekend. Toți cei care planifică călătorii în acest an, trebuie să știe că în această perioadă au parte de reduceri de până la 40 la sută.

AUTOR: Alexandra Șaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *