În urma accidentelor rutiere din ultima perioadă, INP a lansat o campanie de sensibilizare. Prin această acțiune, polișiștii îndeamnă șoferii să nu consume alcool la volan.

„Șoferii responsabili nu conduc în stare de ebrietate! Tu ești un șofer responsabil? Dacă DA – susține mesajul INP, spune „Stop alcool la volan” și provoacă-i și pe alții. Să vedem câți suntem și pe câți dintre noi îi putem responsabiliza. Nu avem două vieți și, respectiv, o a doua șansă. Împreună putem crește siguranța din stradă! Copiii noștri vor avea familii complete și sănătoase.”

Echipa radionunta.COM, susține campania “STOP ALCOOL LA VOLAN” promovată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP. Împreună creștem siguranța în stradă. Noi suntem șoferi RESPONSABILI.

În acest an, polițiștii de patrulare au depistat 3 751 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Iresponsabilitatea, indiferența și ignorarea legii de către cei care pun cetățenii în pericol a făcut ca pe traseele din țară să-și piardă viața 30 de persoane, iar 134 au rămas cu sechele pe viață, în cele 117 accidente comise de șoferi băuți.
AUTOR: Diana Botnaru

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *