Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței, anunță Casa Regală.

Comunicatul Casei Regale precizează că principesa Margareta se află de duminică seară la reşedința privată din Elveția.

“Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au revenit în Elveția aseară, la reședința privată a Majestății Sale.

Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței.

În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale“, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook al Familiei Regale

Regele a împlinit pe 25 octombrie, 96 de ani.

Starea sa de sănătate este afectată de un cancer de piele și o leucemie cronică. Diagnosticele puse de echipa medicală au fost: “carcinomepidermoid metastazant”şi “leucemie cronică”.

În martie 2015, Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să se retragă din viaţa publică, în favoarea Principesei Moştenitoare Margareta a României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *