Designul interior cu elemente de stil industrial își câștigă pozițiile printre amatorii ambianței sobre și nuanțelor reci și dure. Crearea unei atmosfere familiare și calde în conceptul acestui stil ar părea destul de complicată, însă integrarea elevată a detaliilor industriale în eleganța spațiilor contemporane poate oferi un rezultat interesant.

În ultimul timp un astfel de design de apartament în Chișinău se bucură de o solicitare sporită printre cei care sunt capabili să valorifice imperfecțiunea formelor industriale combinată cu detalii din lemn  și texturi naturale. Pentru a le satisface dorințele legate de stil și nevoile la nivel de funcționalitate, biroul de arhitectură și design de interior POLYART DESIGN STUDIO a creat proiectul întitulat RUBY – apartament cu design interior în stil contemporan minimalist. Cu o suprafațătotală de 120,9 metri pătrați, acesta deține un caracter unic, fiind creat la hotarul dintre conceptual, modern și neobișnuit. În ansamblu, betonul în combinație cu lemnul nobil valorifică la maximum armonia simbiozei stilului contemporan cu elemente industriale de decor. Lemnul, cu textura și nuanța sa caldă, diminuează atmosfera austeră, generată de griul betonului.

Confortul și siguranța în nuanțele reci

Designul de interior din living oferă senzația de calm, siguranță și confort. S-a mizat pe păstrarea conceptului de minimalism în întregul proiect. Fiecare imperfecțiune a elementelor care formează funcționalitatea apartamentului a fost păstrată și valorificată. Autorul proiectului, Daniel Trifan, s-a condus intenționat după tendințele moderne, alegând conceptul de Open Space. Totodată, întreaga zonă deschisă a fost împărțită în câteva segmente prin dulapuri masive și un peretedecorativ. Bucătăria locuinței a fost comasată eficient cu zona de living prin insula cu acces din ambele părți, ceea ce a sporit și funcționalitatea spațiului pentru gătit. Designul de interior al bucătăriei conține nuanțe de negru, alb și gri, fapt ce echilibrează spațiul și îi oferă o notă de finețe.

În amenajarea interioară a dormitoarelor s-a optat pentru o interpretare a simplității, iar detaliile minimaliste și texturile autentice nu fac decât să accentueze acest lucru. Lemnul și betonul se regăsesc în ambele dormitoare. Notele de masculinitate își păstrează valoarea și vibrează cu ajutorul nuanțelor ce persistă în toată gama de culori alese pentru design.

Cu siguranță proiectul de design interior RUBY este o combinație a elementelor sobre cu detalii atât estetice, cât și practice. Prin acest proiect, POLYART DESIGN a venit cu un concept non-conformist, oferind servicii de design interior în Chișinău la un alt nivel de performanță. Efortul depus în crearea spațiilor unice, care răspund necesităților funcționale și estetice ale clienților companiei, reprezintă metrica de bază a profesionalismului echipei.

Dacă dorești și tu un apartament personalizat, cu design interior unic, poți apela cu încredere la echipa de specialiștii în arhitectură și design de interior POLYART DESIGN STUDIO la numărul de telefon (+373) 69-34-25-61. Schimbă-ți viziunea în materie de amenajare interioară și fii original!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *