PDG al SRTV, Doina Gradea, acuză că unele din înregistrările făcute publice de jurnalistul Dragoş Pătraru au fost de fapt discuţii telefonice, care au avut loc fără ca altcineva să se afle în birou, susţinând că acestea au fost trunchiate. Gradea îl acuză pe Dragoş Păstraru de presiuni, scrie mediafax.ro.

“Nu am crezut că voi fi pusă în situaţia ca unele conversaţii private, unele purtate telefonic, în timp ce mă aflam singură în birou, să devină subiect de presă. În orice ţară civilizată, aşadar şi în România, înregistrarea, fără acordul meu, a acestor conversaţii este o acţiune nelegală”, se arată în comunicatul transmis de Doina Gradea.

“Evident, aceste ameninţări au fost evitate cu grijă atunci când s-a procedat la trunchierea şi montarea înregistrărilor realizate nelegal, în întrevederi sau convorbiri purtate cu acelaşi realizator de program sau din discuţii avute în spaţii private, el nefiind prezent”.

Doina Gradea îl acuză pe jurnalistul Dragoş Pătraru că a făcut presiuni asupra sa, în contextul în care în această perioadă are loc renegocierea contractului realizatorului “Starea Naţiei” cu TVR.

Detalii citiţi pe mediafax.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *