Într-un efort de a reacționa la provocările social-economice prin care trece Republica Moldova, AmCham Moldova solicită asistența dvs. la estimarea impactului asupra mediului privat produs de situația epidemiologică COVID-19, dar și a provocărilor pe care le anticipați în viitorul imediat. Aceste date vor fi sintetizate și respectiv utilizate în vederea înaintării recomandărilor către Guvern, ajustate la necesitățile antreprenorilor, menite să contribuie la îmbunătățirea climatului de afaceri.

Într-un apel lansat de Adrian Gheorghiță, director-adjunct AmCham Moldova, se menționează: „Azi Guvernul a adoptat un al doilea set de măsuri menit să mitigheze efectele negative generată de situația epidemiologică. Acum, avem nevoie de input-ul Dvs în efortul de a propune cele mai bune soluții de reglementare, adaptate la necesități sectoriale.”

Chestionarul „Evaluarea impactului COVID-19 asupra climatului de afaceri”, poate fi accesat aici: Timpul de completare a chestionarului este de aproximativ 3 minute. Termen limită: 3 aprilie, 23:59.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *