În ultimii 10 ani mediul digital este un ocean imens cu oportunități de dezvoltare și extindere a afacerilor. Aici, cu toții tindem să fim rechini în nișa noastră de activitate și să câștigăm atât vizibilitate, cât și venituri sporite. În acest sens, site-ul este „câmpul tău de bătălie” și cu ajutorul unei arme puternice pe nume optimizarea SEO ne putem atinge scopul propus: notorietate pe online.

În lumea marketing-ului digital sunt alte reguli, alte strategii și alte instrumente decât în cel clasic, de aceea trebuie să te folosești de toate oportunitățile ca să te dezvolți și să capeți încrederea clienților tău.

Dacă încă nu te-ai lansat în online, nu ai auzit de SEO (Search Engine Optimization) și nu știi ce înseamnă, atunci află că acesta reprezintă îmbunătățirea/optimizarea conținutului și structurii site-ului pentru motoarele de căutare. Fiind o definiție simplă, aceasta, de fapt, include o mulțime de aspecte importante pe care nu trebuie să le ignori. Rolul vital pe care îl deține SEO, a făcut ca afacerile să se implice tot mai mult în promovarea pe online pentru a ajunge pe primele pagini în rezultatele lui Google, Yandex etc. Pentru a reuși în această direcție, ai două soluții: fie apelezi la o agenție de promovare online, fie dobândești cunoștințele necesare în cadrul unor cursuri ce te vor ajuta să-ți creezi propriile strategii de promovare potrivite pentru afacerea ta.

Ai putea să te întrebi, „de ce am nevoie de optimizare a site-ului, cu atât mai mult și de o Școală de SEO?”. Află că peste 88% dintre căutările din online din Moldova au loc în motoarele de căutare. Și în plus, statistica din 2019 arată că 91,5% din traficul site-urilor provine datorită poziționării pe prima pagină în rezultatele căutărilor. Deci, pentru a te bucura de trafic și vizibilitate, site-ul tău trebuie să ajungă pe una din cele 7 sau 8 poziții.

Știai că Google deține niște algoritmi stricți care îi permit să verifice calitatea conținutului tău și, respectiv, calitatea tehnicilor pe care le utilizezi în îmbunătățirea site-ului tău? Așa-numiții „crawleri” parcurg fiecare pagină și verifică relevanța conținutului și prezența spam-ului pe website. Acești „algoritmi – păianjeni” nu pot fi păcăliți cu un conținut de calitate dubioasă. Deci, generează un conținut informativ și util atât pentru Google, cât și pentru vizitatorii site-ului tău.

Comerțul digital a luat amploare în ultimii ani și la noi, și nu e de mirare că tot mai multe afaceri se mută pe online, pentru a prinde mai bine publicul țintă. Poți avea și tu succes în lumea digitală dacă decizi să investești în dezvoltarea companiei tale și să implementezi tehnicile SEO.

Ce implică școala SEO și Digital Marketing și ce vei învăța?

Pe scurt, cursurile de marketing digital și SEO din cadrul acestei școli constau din 80% de ore practice, unde sunt prezentate cazuri reale în care s-au atins rezultate reale în materie  de promovare și optimizare pentru motoarele de căutare. Tot aici, poți să-ți definești mentenanța site-ului și să înveți cum să-ți administrezi corect pagina, creând un conținut de calitate și apelând la tehnici de promovare acceptate de Google și de alte motoare de căutare.

Să lăsăm generalitățile și să trecem la cele 6 module care vor fi prezentate la cursurile de digital marketing și SEO:

Modulul 1: Avatarul clientului. Bazele marketingului în internet

Modulul 2: Bazele analiticii. Măsurarea datelor (Google Analytics)

Modulul 3: Publicitate contextuală (Google, Yandex)

Modulul 4: Publicitatea țintită (Facebook, Instagram)

Modulul 5: Promovarea SEO

Modulul 6: Content Writing.

Toate aceste subiecte vor fi abordate la cursurile SEO și Digital Marketing organizate de Agenția de digital marketing Seolitte. Trainerii care vor ține cursurile sunt experți în SEO și publicitate digitală, care reușesc zilnic să facă față provocărilor și tendințelor schimbătoare din lumea Online. Cu siguranță, ai nevoie să cunoști toate acestea pentru a-ți îmbunătăți imaginea afacerii și de a te promova eficient în jungla digitală.

Iată informația de care ai nevoie:

Numărul de lecții: 12 (a câte 3 ore fiecare)

Total: 36 ore de curs

Perioada: 24 martie – 7 mai

Durata cursului: 6 săptămâni

Public țintă: Antreprenori, Directori, Directori de departamente marketing și vânzări, marketologi

Nivel – de bază

De ești antreprenor, director, director al departamentului de marketing și vânzări sau marketolog, atunci înregistrează-te la cursul SEO și digital marketing și cucerește topul motoarelor de căutare cu ajutorul instrumentelor practice de promovare. Sună acum la +373 69 809 235 și învață să-ți promovezi site-ul calitativ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *