SCAUN de… ACTOR, POET, MUZICIAN sau POLITICIAN – toți vor fi protagoniștii unui singur… scaun.

sursa foto: radionunta.com

Proiectul a luat naștere într-o zi de martie, când în cadrul unui brainstorming se discutau – la o adică, idei de proiecte noi care să fie diferite și pe placul celor care ne urmăresc.

De la discuție la realizare e doar un singur pas și multă, dar multă… implicare.

Centrul de atenție a proiectului este SCAUNUL. Un scaun de peste 80 de ani, care a fost atins de timp, noi însă, am reușit să-l readucem la viață. După ce a fost bine șlefuit, dintr-un maroniu spălat de vremuri acesta a devenit galben. Și pentru că are o vârstă, a avut nevoie de un pic (mai mult) timp pentru a se usca, dar pentru noi nu a fost o provocare.

Când veți fi martorii primei ediții, veți avea impresia că totul este simplu, dar… pe cât de simplu pare, pe atât de mulți oameni au fost implicați.

Cineva a venit cu ideea de emisiune, altcineva a aruncat ideea de denumire a proiectului, unul căuta scaun, în timp ce altul deja cumpăra vopseaua galbenă. Doi șlefuiau în scaun, între timp se pregătea studioul unde să aibă loc primele filmări.

Scaunul a fost târât prin tot orașul, ca ulterior, să facă opriri: teatre, muzee, biblioteci… .

Încercăm să-i coborâm de pe scena teatrului, să-i scoatem din cărți, și să-nțelegem ce fac ei atunci când n-au asul (pasiunea) în mânecă.

În cel mai scurt timp apare și prima ediție a proiectului „SCAUN de…”. Stați aproape și afli primul cine va avea curajul să stea pe SCAUN în fața TA.

AUTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *