Mai mulți lideri, oficiali, dar și personalități din întreaga lume au dat startul provocării #SafeHands challenge, un mijloc prin care încearcă să răspândească un sentiment de conștientizare al importanței spălării mâinilor ca măsură de prevenție și precauție în fața riscului de contaminare cu noul coronavirus.

Într-o postare pe contul său de Twitter, președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen este filmată în timp ce își spală mânile și fredonează imnul Uniunii Europene ”Odă Bucuriei” de Beethoven.

Ursula von der Leyen

@vonderleyen

Thank you for nominating me, @DrTedros! challenge accepted!

Follow the @WHO guidelines, wash your hands 🧼 💦and protect yourself & others from the !

I now challenge:
👉@melindagates
👉Christine @Lagarde
👉@YoYo_Ma
👉@jensspahn

Stay safe & healthy!

3,030 people are talking about this

În mesajul său, von der Leyen îi mulțumește lui Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul Organizației Mondiale a Sănătății, pentru provocare și o dă mai departe Melindei Gates, soția fondatorului Microsoft, lui Christine Lagarde, președinta Băncii Centrale Europene, violoncelistului american Yo Yo Ma și lui Jens Spahn, ministrul german al Sănătății.

”Urmați instrucțiunile Organizației Mondiale a Sănătății, spălați-vă mâinile și protejați-vă pe voi și pe ceilalți de coronavirus”, mai este îndemnul lui von der Leyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *