Vlad Andreev, tânărul fotograf din Chișinău care a decis ca prin proiectul “Girls with red hair” să arate emoțiile și trăirile fetelor cu păr roșcat. Prima din eroinele acestui proiect a fost și colega noastră, Diana Botnaru. 

Foto: Vlad Andreev

M9: De unde vine ideea proiectului “Girls with red hair” ?

Vlad Andreev: Ideea proiectului a venit într-o seară, când eram la muncă. În acea seară am participat la o prezentare de modă, acolo în calitate de modele au fost mai multe fete cu păr roșcat. Culoarea părului, trăsăturile feței, privirile și pistruii acelor domnișoare m-au impresionat atât de mult și m-au făcut să gândesc acest proiect.

Foto: Vlad Andreev

M9: Care a fost concepul proiectului?

Vlad Andreev: În aceste fotografii vreau să arăt emoțiile, trăirile și stările sufletești a eroinelor mele.

Foto: Vlad Andreev

M9: Câte eroine ai avut în proiect?

Vlad Andreev: În proiect vor participa 7 fete. Cu fiecare am un stil și concept diferit. Timp de o săptămână vă așteptăm să fiți cu ochii pe fetele cu păr roșcat care au participat la aceste sesiuni fotografice.

Foto: Vlad Andreev

M9: Cât de greu a fost să lucrezi cu modele pe care le-ai avut?

Vlad Andreev: Nu a fost greu să lucrez cu ele. Știu cum să abordez lucrurile în așa fel încât modele să se simtă în apele lor în procesul de lucru.

Foto: Vlad Andreev

M9: De ce nu ai implicat în acest proiect și băieții cu parul roșcat?

Vlad Andreev: Ideea a venit spontan și nu am stat mult pe gânduri, am trecut la fapte. Un alt motiv este că băieților nu le prea place să participe în astfel de proiecte.

Foto: Vlad Andreev

M9: Știu că ai o echipă mare în spate. Cât de greu a fost să găsești oamenii potriviți cu care să colaborezi?

Vlad Andreev: Adevărat. Am o echipă mare cu care lucrez zi la zi, umăr la umăr. E greu să găsești oameni potriviți cu care să reușești să formezi o echipă. Și ea să fie și una bună. Să crești alături de ei, dar nu imposibil. Eu am reușit să adun niște oameni tare minunați și pe calea asta vreau să le mulțumesc: fotografului- Andrei Cotorobai, make-up-artistei- Ecaterina Zubcov, videografului- Sergiu Ioniță.

Foto: Vlad Andreev

**Material realizat de radionunta.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *