Polițiștii din Florești au identificat și reținut trei bărbați, după ce au furat mai multe capace de canalizare de pe teritoriul raionului Florești. 

Angajații Inspectoratului de Poliție  Florești au fost sesizați de autoritățile locale precum că,  pe parcursul lunii ianuarie, persoane necunoscute au sustras mai  multe capace de fontă,  21 de metri de gard metalic şi  două transformatoare electrice.

Astfel, ca urmare a măsurilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, polițiștii au identificat  și reținut trei suspecţi de săvârşirea furturilor. Aceștia s-au dovedit a fi trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, doi dintre  ei  locuitori ai satului Rădulenii Vechi, iar unul din orașul Florești.

La data de 21 ianuarie,  în cadrul acţiunilor de urmărire penală, polițiștii  au ridicat de la un depozit amplasat în extravilanul satului Răduleni Vechi, 27 de capace de fontă şi un transformator electric dezmembrat.

Fiind audiaţi, suspecţii şi-au recunoscut vina, declarând că acţionau în grup, pe timp de noapte, în intervalul orelor 24:00-03:00,  cu două automobile de model Wolkswagen T4. În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt.  Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore, iar dacă vinovăţia le va fi dovedită, aceştia riscă până la 4 ani privaţiune de libertate.

Poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și implicarea suspectaţi la alte infracțiuni similare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *